OPIS Utrzymuje właściwą konsystencję kremów do tortów i innych kremów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1649 kJ/388 kcal Tłuszcz: <0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g Węglowodany: 96 g w tym cukry: 33 g Błonnik: <0,5 g Białko: <0,5 g Sól: 0,07 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Do przygotowania potrzebujesz 200-250 ml zimnego kremu roślinnego do ubijania lub innej wegańskiej śmietanki. Zimny płyn krótko ubić, wsypać zawartość saszetki i ubijać dalej, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Następnie wstawić do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
Porady: 1. Nałóż gotowy śmietan-fix na spód do tortu, aby nie rozmókł. 2. Możesz zamrozić i rozmrozić wegańskie kremy przygotowane ze śmietan-fixem bez utraty konsystencji i smaku.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, z dala od ciepła.