OPIS Makaron białkowy to smaczne źródło dodatkowego białka, tak potrzebnego na diecie redukcyjnej czy w czasie budowania masy mięśniowej. Dzięki niższej zawartości cukrów i wyższej zawartości białka niż w zwykłym makaronie pomoże Ci utrzymać się na właściwej drodze do osiągnięcia celów, które sobie wyznaczasz.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gotować w lekko osolonej wodzie przez 10-12 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g Wartość energetyczna: 1519 kJ/359 kcal Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 63 g w tym cukry: 3,2 g Błonnik: 2,9 g Białko: 20 g Sól: 0,08 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.