OPIS Odkryj Bio Puder Jabłkowy - to 100% ekologicznych jabłek liofilizowanych w postaci owocowego pyłu. To naturalna posypka, którą możesz wykorzystać w kuchni na wiele różnych sposobów. Jabłka są źródłem wielu cennych składników, m.in. witamin, składników mineralnych i błonnika. Co wyróżnia Bio Puder Jabłkowy? - Skład: 100% ekologicznych jabłek i nic więcej, bez dodatku cukru. - Forma: to świetna alternatywa dla cukru pudru. - Cenne wartości odżywcze: produkt poddany procesowi liofilizacji zachowuje większość witamin i składników mineralnych. - Wygodne opakowanie, zamykane na wygodną strunę. Wystarczy dodać łyżeczkę Bio Pudru Jabłkowego do kaszki lub owsianki, by poczuć moc wartości, jakie drzemią w jabłkach. To świetna alternatywa dla tradycyjnego cukru pudru! Doskonale sprawdzi się jako posypka do placków, ciasteczek i gofrów. Większe opakowanie to jeszcze więcej wartości odżywczych i zabawy w kuchni. Spróbuj.
Puder jabłkowy można wykorzystać do: - posypania: placków, ciast, naleśników, ciasteczek, gofrów - jako dodatek do: jogurtów, polew, muffinek, twarożków
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1580 kJ/373 kcal Tłuszcz: 1,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 84 g w tym cukry: 77 g Błonnik: 10 g Białko: 2,1 g Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.