OPIS Paluszki wyróżniają się wyjątkową chrupkością i wybornym smakiem. Swoje walory zawdzięczają tradycyjnej recepturze, technice wypieku i najwyższej jakości składnikom. Paluszki od wielu lat goszczą na stołach podczas imprez czy spotkań towarzyskich. To uniwersalna przekąska, która pasuje na wiele okazji. Niska zawartość cukrów. Nie zawiera tłuszczu. Źródło błonnika pokarmowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1671 kJ/396 kcal Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy nasycone: 0,4 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 4,1 g Błonnik: 5,3 g Białko: 9,6 g Sól: 1,8 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.