SOS AIOLI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - BYODO
  • SOS AIOLI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - BYODO

SOS AIOLI WEGAŃSKI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - BYODO

BP_38135
19,39 zł
Brutto
Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis
SKŁADNIKI
woda, olej słonecznikowy*, syrop z agawy*, czosnek* (4,3 %), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* (3 %), ocet winny biały*, musztarda Dijon* (woda, ocet brandy*, GORCZYCA brązowa*, sól morska), skrobia kukurydziana*, mąka z nasion słonecznika* (1 %), ocet brandy*, sól morska, bulion warzywny* (sól morska, skrobia kukurydziana*, marchew*, SELER*, cebula*, pasternak*, pomidory*, por*, przyprawy* (zawierają SELER*), olej słonecznikowy*), curry*, maranta*, substancja zagęszczająca: guma guar*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasze wegańskie aioli wykorzystuje najlepsze produkty Byodo, takie jak doskonała oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia ze świeżym ekologicznym czosnkiem. Rezultatem jest kremowy, delikatny krem ​​sałatkowy w stylu majonezu o zawartości tłuszczu tylko 42 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1773 kJ/423 kcal
Tłuszcz: 42 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,8 g
Węglowodany: 6,5 g
w tym cukry: 3,7 g
Białko: 1,1 g
Sól: 1,3 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Szczegóły produktu
BYODO
BP_38135
73 Przedmioty

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
120 dni
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Certyfikat bio
Tak
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Śledź nas na Facebooku