OPIS Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem wegańskim. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody) 2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia 3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając 4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem Wartość energetyczna: 1242 kJ/294 kcal Tłuszcz: 5,8 g w tym kwasy nasycone: 4,8 g Węglowodany: 52 g w tym cukry: 1,9 g Błonnik: 2,4 g Białko: 7,7 g Sól: 1,6 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SELER i mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.