MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
  • MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

MAKARON (Z SOCZEWICY CZERWONEJ I BRĄZOWEGO RYŻU) TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

BP_33190
15,59 zł
Brutto
Ilość

 

Polityka bezpieczeństwa

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu

Opis
SKŁADNIKI
50 % mąka z czerwonej soczewicy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu.
Źródło błonnika pokarmowego i białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Napełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1410 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 62 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 4,3 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANBE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Szczegóły produktu
PASTA NATURA
BP_33190
244 Przedmioty

Opis

Wegetariański
Tak
Wegański
Tak
Bez glutenu (w składnikach)
Tak
Gwarantowany termin przydatności
180 dni
Bez glutenu (deklaracja)
Tak
Bez cukru (w składnikach)
Tak
Certyfikat bio
Tak
16 innych produktów w tej samej kategorii:
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Śledź nas na Facebooku